KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 07.07.2020

CHF BLIHET 112.44 SHITET 120.44

EUR BLIHET 121.07 SHITET 127.07

GBP BLIHET 133.19 SHITET 141.19

USD BLIHET 107.02 SHITET 113.02

Alpha Bank American Express
Karta American Express ®është partneri i vërtetë për një jetë dinamike.
E pranuar në të gjithë Botën, Karta American Express® ju ofron fleksibilitet financiar, siguri dhe mbështetje 24 orë.

Kemi krijuar një website të ri të dedikuar për kartat American Express.

Vizitojeni atë KËTU dhe mësoni më shumë.