KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 10.12.2019

CHF BLIHET 109.00 SHITET 115.00

EUR BLIHET 120.75 SHITET 124.35

GBP BLIHET 142.40 SHITET 148.40

USD BLIHET 108.80 SHITET 112.40

Web Banking
27/06/2016
Si mund të pajisem me kodet përkatëse për të patur akses në shërbimet E-Banking të Alpha Bank?

Ju duhet të vizitoni një nga degët Alpha Bank, të plotësoni formularin përkatës për akses në shërbimet
E- Banking të Alpha Bank dhe do t'ju dërgohen nga dega të gjitha kodet e duhura për shërbimet E-Banking. 


27/06/2016
Problematika me emrin e përdoruesit ose passwordin

Llogaria ime është bllokuar, por mbaj mend password-in tim
Ju do të duhet të paraqiteni në një nga degët tona për të bërë kërkesë për zhbllokim të llogarisë. 


Nuk mbaj mend emrin e përdoruesit
Emri i përdoruesit është numri personal me të cilin ju identifikoheni si klient i Alpha Bank Albania. Ju mund të paraqiteni në degët tona për tu informuar. 


Nuk mbaj mend passwordin tim
Ju do të duhet të paraqiteni në një nga degët tona për të bërë kërkesë për një password të ri ose zhbllokim të të vjetrit