Alt Text

WEB BANKING


Bëhu Banka Jote!

 

Alpha Web Banking ofrohet 24 orë në ditë, 7 ditë në javë me një shërbim cilësor për të gjithë ju që doni të hyni në llogaritë tuaja bankare dhe të kryeni veprime nëpërmjet rrjetit, me siguri dhe saktësi.
Me Alpha Web Banking ju jeni ‘’në kontroll’’ të llogarive tuaja bankare duke patur mundësinë të informoheni për gjendjen e llogarive tuaja, të kryeni transferta parash dhe të bëni pagesa të ndryshme.

Informohuni për:
• Gjendjen në llogaritë dhe kartat tuaja
• Detajet dhe balancet e kredive tuaja

Kryeni transferta parash:
• Në llogaritë tuaja personale
• Në llogari të palëve të treta brenda Alpha Bank
• Në llogari tuaja apo të palëve të treta në banka të tjera brenda vendit

Bëni pagesat tuaja për:
• Taksën mbi vlerën e shtuar (TVSH)
• Telfoni celulare
• Karta KreditiPrinto faqen Dergo faqen Krye

PRODUKTI I MUAJIT
readMore