KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 17.07.2019

CHF BLIHET 107.10 SHITET 113.10

EUR BLIHET 120.25 SHITET 123.85

GBP BLIHET 132.00 SHITET 138.00

USD BLIHET 107.10 SHITET 110.70

Misioni dhe Vizioni ynë
Alpha Bank Albania vazhdon të jetë e angazhuar ndaj parimeve dhe vlerave që kanë udhëhequr veprimtarinë e saj që prej themelimit. Synimi kryesor është besueshmëria dhe frytshmëria në shërbimet bankare.

Misioni ynë i përditshëm është të jemi një partner i besueshëm për klientët tanë duke krijuar me ta marrëdhënie solide dhe afatgjata të bazuar në besim, respekt dhe sinqeritet.

Vizioni ynë është përmirësimi i vazhdueshëm i produkteve dhe shërbimeve, për të plotësuar nevojat bankare të klientëve tanë dhe kontribuar në rritjen e cilësisë së jetës së tyre.