KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 23.10.2020

CHF BLIHET 111.74 SHITET 119.74

EUR BLIHET 120.96 SHITET 126.96

GBP BLIHET 132.91 SHITET 140.91

USD BLIHET 101.69 SHITET 107.69

Aplikim Oferta Alpha Start

 
Hapje llogarie Alpha Start klient i ri                                                
                                              


Apliko KËTU nëse je klient i ri në Alpha Bank Albania dhe dëshiron të hapësh një llogari sipas ofertës Alpha Start

Formën e plotësuar dërgoje në info.albania@alpha.gr 


 
Hapje llogarie Alpha Start klient ekzistues                                     
                                                         

Apliko KËTU nëse je klient ekzistues në Alpha Bank Albania dhe dëshiron të hapësh një llogari sipas ofertës Alpha Start

Formën e plotësuar dërgoje në info.albania@alpha.gr 


Shënim i rëndësishëm:

Që të mund të plotësoni formën pdf nëse e hapni nga:
  • Laptop ose kompjuter: plotësojeni ruajeni te dokumentat tuaja dhe bashkangjiteni te e-mail që do të dërgoni;
  • Telefon: ju duhet të keni të shkarkuar Adobe Acrobat Reader në telefon. Kur klikoni në link të formës, pasi forma hapet ju duhet ta ruani atë në telefonin tuaj. Shkoni te dokumentat tuaj hapni formën, plotësojeni, ruani ndryshimet dhe bashkangjiteni te e-mail që do të dërgoni.
  • Llogaritë e hapura Online do të mund të kreditohen me fonde dhe në momentin që ju do të paraqiteni në degë për tërheqje stafi ynë do t'ju kërkojë të autorizoni me dokument identifikues aktivizimin e llogarisë edhe për debitime;
  • Aplikimi online do të merret në konsideratë kur sillni një mjet identifikimi të rifreskuar, pavarësisht se në sistemin e Bankës është regjistruar pasaportë/ID e skaduar. Në momentin e parë që ju do të paraqiteni në degë stafi ynë do të kryejë rifreskimin e të dhënave.
  • Kur ka mospërputhje në të dhënat personale të regjistruara në sistemin e Bankës, shërbimi online për aktivizimin e llogarive jo-aktive nuk do të kryhet, dhe ju do të duhet të paraqiteni në një nga degët e bankës.
Aplikimet do të procesohen gjatë orarit zyrtar të Bankës nga e hëna në të premte.