KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 22.04.2021

CHF BLIHET 107.61 SHITET 115.61

EUR BLIHET 120.10 SHITET 126.10

GBP BLIHET 138.11 SHITET 146.11

USD BLIHET 99.27 SHITET 105.27

Aplikim Online Pagesë Automatike Faturash

 Aplikim online për Pagesë Automatike Faturash         

Apliko KËTU nëse dëshiron të aktivizosh shërbimin e pagesave automatike të faturave nga llogaria jote për të kryer pagesa pranë OSHEE, UKT, ALBtelecom, Vodafone dhe ONE.

Mëso më shumë KËTU për debitimin direkt

Formën e plotësuar dërgoje në info.albania@alpha.gr Shënim i rëndësishëm:

Që të mund të plotësoni formën pdf nëse e hapni nga:
  • Laptop ose kompjuter: plotësojeni ruajeni te dokumentat tuaja dhe bashkangjiteni te e-mail që do të dërgoni;
  • Telefon: ju duhet të keni të shkarkuar Adobe Acrobat Reader në telefon. Kur klikoni në link të formës, pasi forma hapet ju duhet ta ruani atë në telefonin tuaj. Shkoni te dokumentat tuaj hapni formën, plotësojeni, ruani ndryshimet dhe bashkangjiteni te e-mail që do të dërgoni.
Aplikimet do të procesohen gjatë orarit zyrtar të Bankës nga e hëna në të premte.