KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 22.04.2021

CHF BLIHET 107.61 SHITET 115.61

EUR BLIHET 120.10 SHITET 126.10

GBP BLIHET 138.11 SHITET 146.11

USD BLIHET 99.27 SHITET 105.27

Aplikim Online për Kartat Alpha
 Aplikim online kartë debiti                                                                                                                        

Apliko KËTU nëse ke një llogari në Alpha Bank Albania dhe dëshiron ta lidhësh atë me kartë debiti.

Formën e plotësuar dërgoje në callcenter.albania@alpha.gr


Aplikim online për riaktivizim/rilëshim karte debiti dhe/ose rilëshim të kodit pin                                 

Apliko KËTU nëse keni një kartë debiti të mbyllur, bllokuar ose dëmtuar dhe nëse keni harruar kodin tuaj pin.

Formën e plotësuar dërgoje në callcenter.albania@alpha.gr


Aplikim online për riaktivizim/rilëshim karte krediti dhe/ose rilëshim të kodit pin                                 

Apliko KËTU nëse keni një kartë krediti të mbyllur, bllokuar ose dëmtuar dhe nëse keni harruar kodin tuaj pin.

Formën e plotësuar dërgoje në callcenter.albania@alpha.grShënim i rëndësishëm:

Që të mund të plotësoni formën pdf nëse e hapni nga:
  • Laptop ose kompjuter: plotësojeni ruajeni te dokumentat tuaja dhe bashkangjiteni te e-mail që do të dërgoni;
  • Telefon: ju duhet të keni të shkarkuar Adobe Acrobat Reader në telefon. Kur klikoni në link të formës, pasi forma hapet ju duhet ta ruani atë në telefonin tuaj. Shkoni te dokumentat tuaj hapni formën, plotësojeni, ruani ndryshimet dhe bashkangjiteni te e-mail që do të dërgoni.
Aplikimet do të procesohen gjatë orarit zyrtar të Bankës nga e hëna në të premte. 


 Hapje llogarie online klient ekzistues                                                   

Apliko KËTU nëse je klient ekzistues në Alpha Bank Albania dhe dëshiron të hapësh një llogari të re.

Formën e plotësuar dërgoje në info.albania@alpha.gr 


 Aktivizim online llogari jo-aktive                                                           

Apliko KËTU  nëse je klient ekzistues në Alpha Bank Albania që ke një llogari jo-aktive dhe dëshiron ta aktivizosh atë.

Formën e plotësuar dërgoje në info.albania@alpha.gr 


 Hapje llogarie online klient i ri                                                               

Apliko KËTU nëse je klient i ri dhe dëshiron të regjistrohesh dhe të hapësh një llogari në Alpha Bank Albania.

Formën e plotësuar dërgoje në info.albania@alpha.gr