KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 22.04.2021

CHF BLIHET 107.61 SHITET 115.61

EUR BLIHET 120.10 SHITET 126.10

GBP BLIHET 138.11 SHITET 146.11

USD BLIHET 99.27 SHITET 105.27

Aplikim Online për Llogari Rjedhëse

 Hapje llogarie online klient ekzistues                                                   

Apliko KËTU nëse je klient ekzistues në Alpha Bank Albania dhe dëshiron të hapësh një llogari të re.

Formën e plotësuar dërgoje në info.albania@alpha.gr 


 Aktivizim online llogari jo-aktive                                                           

Apliko KËTU nëse je klient ekzistues në Alpha Bank Albania që ke një llogari jo-aktive dhe dëshiron ta aktivizosh atë.

Formën e plotësuar dërgoje në info.albania@alpha.gr 


 Hapje llogarie online klient i ri                                                               

Apliko KËTU nëse je klient i ri dhe dëshiron të regjistrohesh dhe të hapësh një llogari në Alpha Bank Albania.

Formën e plotësuar dërgoje në info.albania@alpha.gr 


Shënim i rëndësishëm:

Që të mund të plotësoni formën pdf nëse e hapni nga:
  • Laptop ose kompjuter: plotësojeni ruajeni te dokumentat tuaja dhe bashkangjiteni te e-mail që do të dërgoni;
  • Telefon: ju duhet të keni të shkarkuar Adobe Acrobat Reader në telefon. Kur klikoni në link të formës, pasi forma hapet ju duhet ta ruani atë në telefonin tuaj. Shkoni te dokumentat tuaj hapni formën, plotësojeni, ruani ndryshimet dhe bashkangjiteni te e-mail që do të dërgoni.
Aplikimet do të procesohen gjatë orarit zyrtar të Bankës nga e hëna në të premte. 

  • Llogaritë e hapura Online do të mund të kreditohen me fonde dhe në momentin që ju do të paraqiteni në degë për tërheqje stafi ynë do t'ju kërkojë të autorizoni me dokument identifikues aktivizimin e llogarisë edhe për debitime;
  • Aplikimi online do të merret në konsideratë kur sillni një mjet identifikimi të rifreskuar, pavarësisht se në sistemin e Bankës është regjistruar pasaportë/ID e skaduar. Në momentin e parë që ju do të paraqiteni në degë stafi ynë do të kryejë rifreskimin e të dhënave.
  • Kur ka mospërputhje në të dhënat personale të regjistruara në sistemin e Bankës, shërbimi online për aktivizimin e llogarive jo-aktive nuk do të kryhet, dhe ju do të duhet të paraqiteni në një nga degët e bankës.