KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 05.03.2021

CHF BLIHET 107.33 SHITET 115.33

EUR BLIHET 120.48 SHITET 126.48

GBP BLIHET 138.79 SHITET 146.79

USD BLIHET 100.44 SHITET 106.44

Modifikim Online Kartë Krediti në Alpha e-Banking

Apliko online KËTU nëse dëshiron të lidhësh apo anulosh kartat e kreditit në Alpha e-Banking, pa qenë e nevojshme të na vizitosh në një nga degët tona.

Duke lidhur një kartë krediti në Alpha e-Banking ti ke mundësinë të kryesh vetë shpejt, thjesht dhe sigurt pagesën e kartave të tua të kreditit.


Formën e plotësuar dërgoje në ebanking.albania@alpha.gr