KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 22.04.2021

CHF BLIHET 107.61 SHITET 115.61

EUR BLIHET 120.10 SHITET 126.10

GBP BLIHET 138.11 SHITET 146.11

USD BLIHET 99.27 SHITET 105.27

Para aplikim për kartë krediti ose kredi

 Para aplikim online për kartë krediti ose kredi      

Apliko KËTU nëse je i interesuar për nje kartë krediti ose kredi. Kjo formë është para aplikim. Stafi ynë do të analizojë të dhënat tuaja paraprake dhe do t'ju kontaktojë për t'ju udhëzuar për në vazhdimësi.

Formën e plotësuar dërgojeni në callcenter.albania@alpha.grShënim i rëndësishëm:

Që të mund të plotësoni formën pdf nëse e hapni nga:
  • Laptop ose kompjuter: plotësojeni ruajeni te dokumentat tuaja dhe bashkangjiteni te e-mail që do të dërgoni;
  • Telefon: ju duhet të keni të shkarkuar Adobe Acrobat Reader në telefon. Kur klikoni në link të formës, pasi forma hapet ju duhet ta ruani atë në telefonin tuaj. Shkoni te dokumentat tuaj hapni formën, plotësojeni, ruani ndryshimet dhe bashkangjiteni te e-mail që do të dërgoni.
Aplikimet do të procesohen gjatë orarit zyrtar të Bankës nga e hëna në të premte.