KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 26.02.2021

CHF BLIHET 108.50 SHITET 116.50

EUR BLIHET 120.70 SHITET 126.70

GBP BLIHET 137.90 SHITET 145.90

USD BLIHET 98.75 SHITET 104.75

Alpha e-Banking
27/04/2020
Dëshiroj të kryej veprime nga llogaria ime por nuk kam Alpha e-Banking. Mund të aplikoj online?

Po. Ju mund të aplikoni online por do të duhet të keni të paktën një numë telefoni ose e-mail të regjistruar në sistemin tonë. Ju lutemi të ndiqni udhëzimet në linkun e publikuar KËTUPër çdo informacion shtesë në lidhje me e-banking ju lutem na kontaktoni në numrin 042 278 736.

27/04/2020
Llogaria ime Alpha e-Banking është bllokuar, si mund të bëhet zhbllokimi i llogarisë, pa qënë e nevojshme paraqitja ime në degë?

Kur ju provoni të logoheni më shumë se 3 herë dhe logimi është i pasuksesshëm, llogaria juaj bllokohet. Në këtë rast, ju duhet të dërgoni një e-mail në adresën ebanking.albania@alpha.gr, ku të kërkoni zhbllokim të llogarisë.  Pas dërgimit të emailit, ju do të kontaktoheni nga stafi ynë në numrin e telefonit që keni të regjistruar në sistem. Nëse ju nuk jeni në posedim të adresës së emailit dhe numrit të telefonit të deklaruar, procesi i zhbllokimit të llogarisë nuk mund të kryhet online.

27/04/2020
Kam harruar fjalëkalimin, si mund të veproj?

Aplikacioni jep mundësinë që ju të vendosni një Password të ri. Para se te logoheni në aplikacion, në dritaren ku vendoset Password, në të djathtë është “Forget Password”. Ju duhet të klikoni mbi këtë buton, dhe më pas të ndiqni procesin që i kërkohet, duke vendosur në fund një password të ri sipas dëshirës, duke zbatuar standardin e sigurisë së kërkuar nga banka. 

27/04/2020
Kur bëj një transaksion më kërkon një kod sigurie, ku e gjej kodin?
Përveç aplikacionit  Alpha Bank ALB, që të mund të kryeni transaksionet, ju duhet të shkarkoni dhe të bëni lidhjen me pajisjen e sigurisë Alpha Safe Access. Lexoni KËTU udhëzimet rreth Alpha Safe Access.