KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 26.02.2021

CHF BLIHET 108.66 SHITET 116.66

EUR BLIHET 120.67 SHITET 126.67

GBP BLIHET 137.97 SHITET 145.97

USD BLIHET 98.99 SHITET 104.99

Alpha SMS
 Si pjesë e Vodafone ti përfiton Falas 3 muaj shërbimin Alpha SMS.          
                    Futu në Vodafone More dhe merr kuponin tënd!


Përmes shërbimit të njoftimit Alpha SMS, ju do të njoftoheni në kohë reale
përmes mesazheve elektronike për çdo transaksion të kryer me kartën tuaj në
çdo tregtar, për tërheqje në ATM-të e Alpha Bank Albania, ose ATM-të e tjera
brenda dhe jashtë vendit. Çdo kartë debiti e regjistruar në platformën online,
automatikisht ju mundëson njoftimin me SMS për çdo lëvizje (debitore dhe kreditore)
të kryer në llogarinë e lidhur me kartën e regjistruar si dhe balancën përkatëse
pas çdo lëvizjeje.  

Shërbimi i njoftimeve Alpha SMS nga Alpha Bank është mënyra më moderne për
menaxhimin e limitit të kartave tuaja. Aktivizoni shërbimin Alpha SMS dhe:

- Njoftohuni në kohë reale, përmes SMS, çdo herë që kryeni një transaksion me
  kartën tuaj, në çdo tregtar, gjithashtu për tërheqjet pranë ATM-ve të Alpha Bank
  ose ATM-ve të tjera brenda dhe jashtë vendit;
- Përfitoni nivel më të lartë mbrojtjeje kundër mashtrimit;
- Kini kontroll më të mirë të balancës dhe aktivitetit të kartës suaj;
- Modifikoni me lehtësi preferencat e kartave tuaja:
  - Shtoni një kartë të re;
  - Ç'rregjistroni një kartë ekzistuese;
  - Ndryshoni të dhënat tuaja të kontaktit.

 

Aktivizo më poshtë Alpha SMS