KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 04.12.2020

CHF BLIHET 110.37 SHITET 118.37

EUR BLIHET 120.84 SHITET 126.84

GBP BLIHET 133.00 SHITET 141.00

USD BLIHET 98.89 SHITET 104.89

Kredi Konsumatore e Pasiguruar

Mos i kufizo dëshirat e tua! Apliko për një kredi konsumatore dhe përfito
procedura të shpejta dhe financim deri në:
  • 2.000.000 lekë pa kolateral
  •    500.000 lekë pa garantor

 Si pjesë e Vodafone ti përfiton 25% zbritje në komisionin e disbursimit.   
Futu në Vodafone More dhe merr kuponin tënd! 

                    

                      Plotëso KËTU online një para aplikim dhe ne do t'ju telefonojmëMëso më shumë rreth Kredive Konsumatore të përfshira në ofertë:


Alpha Fiks Realizo