KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 04.12.2020

CHF BLIHET 110.37 SHITET 118.37

EUR BLIHET 120.84 SHITET 126.84

GBP BLIHET 133.00 SHITET 141.00

USD BLIHET 98.89 SHITET 104.89

Kredi për Shtëpi

Nëse je duke u menduar për të blerë shtëpinë tënde apliko në Alpha Bank:
  • Financim deri në 90%
  • Afat ripagimi deri në 30 vjet
  • Procedura të shpejta

 Si pjesë e Vodafone  ti përfiton 30% zbritje në komisionin e disbursimit. 
                      Futu në Vodafone More dhe merr kuponin tënd!


                    Plotëso KËTU online një para aplikim dhe ne do t'ju telefonojmë


Mëso më shumë rreth Kredive për Shtëpi të përfshira në ofertë:

Alpha Plan

Alpha Fiks