KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 21.10.2020

CHF BLIHET 111.66 SHITET 119.66

EUR BLIHET 120.92 SHITET 126.92

GBP BLIHET 132.53 SHITET 140.53

USD BLIHET 101.63 SHITET 107.63

Individë
Alpha Bank ofron një gamë të gjerë produktesh që mbulon të gjitha nevojat tuaja.
Fokusi i Bankës është t'ju shërbejë ju dhe të krijojë produkte që ju do ti përdorni. Një tjetër fokus i Bankës është t'ju sigurojë produkte me cilësi maksimale dhe pa ju rënduar me kosto të panevojshme.