KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 03.06.2020

CHF BLIHET 111.00 SHITET 119.00

EUR BLIHET 121.15 SHITET 127.15

GBP BLIHET 135.20 SHITET 143.20

USD BLIHET 107.60 SHITET 113.60

Kartat


Alpha Bank Albania lëshon karta krediti dhe debiti VISA dhe American Express të cilat ju lehtësojnë jetën tuaj të përditshme dhe gjithashtu ju mundësojnë përfitime të shumta falë ofertave të shumta në një rrjet të gjerë tregtarësh. Kartat American Express janë pjesë e programit të shpërblimit Alpha Bank Bonus ku ju përfitoni deri në 5% rimbursim në çdo blerje që ju kryeni pranë tregtarëve prestigjiozë pjesmarrës në këtë program.

Për informacion më të detajuar mund të kontaktoni në:

E-mail: CardProductsSales.Albania@alpha.gr
Tel.: +355 42 240 477