KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 16.07.2019

CHF BLIHET 107.12 SHITET 113.12

EUR BLIHET 120.14 SHITET 123.74

GBP BLIHET 131.99 SHITET 137.99

USD BLIHET 106.59 SHITET 110.19

Shijo verën me 10% rimbursim me Kartat Alpha American Express
Përdor kartat Alpha American Express ® nga data 1 korrik 2019 deri më
31 gusht 2019
 pranë 105 hoteleve të përzgjedhur në Shqipëri dhe pranë
pikave të karburantit KASTRATI dhe përfito 10% rimbursim. 


Zbulo listën e hoteleve KËTU 
Zbulo pikat e karburanteve Kastrati KËTU
Lexo  termat dhe kushtet e ofertës KËTU

Kartat lëshohen ekskluzivisht nga Alpha Bank Albania në përputhje me licensën
e lëshuar  nga American Express®