KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 27.10.2020

CHF BLIHET 111.60 SHITET 119.60

EUR BLIHET 120.95 SHITET 126.95

GBP BLIHET 132.70 SHITET 140.70

USD BLIHET 102.00 SHITET 108.00

Karta Debiti
Alpha Bank Albania ofron karta debiti të brandit prestigjioz American Express dhe VISA..

Karta Enter Mastercard
Karta Enter American Express®