KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 08.04.2020

CHF BLIHET 115.50 SHITET 123.50

EUR BLIHET 123.30 SHITET 129.30

GBP BLIHET 139.10 SHITET 147.10

USD BLIHET 113.10 SHITET 119.10

VISA Electron

"Pasaporta" për në llogarinë tuaj!

Me kartën Alpha Bank Enter Visa, ju mbani në duart tuaja ‘’pasaportën’’ që ju ofron akses të menjëhershëm në llogarinë tuaj bankare në çdo moment kudo që ndodheni. Përfitoni nga përparësite e Alpha Bank Enter Visa që është gjithmonë me ju në çdo transaksion.


Monedha e lëshimit

Leku Shqiptar

Karakteristika
Periudha e lëshimit të kartës: 1 javë nga data e kërkesës
PIN i jepet klientit në momentin e aplikimit

Limite për tërheqje cash
Limiti ditor për tërheqje cash brenda vendit eshte 30,000 Lek, dhe per terheqje kesh jashte vendit eshte 13,000 Lek.
Limitit ditor per te gjitha veprimet e kryera me Karte eshte 100,000 Lek.
Limiti ditor per terheqje cash nga Bankomati mund te ndyshoje me kerkese te klientit, por nuk mund te jete me i larte se e ardhura mujore e klientit.

Komisione dhe Detyrime

Lëshimi i kartës: 0
Komisioni për rilëshimin e kartës: 400 Lek
Komision për rilëshim PIN: 250 Lek
Komisioni vjetor: 0
Komisioni për tërheqje cash në rrjetin e Bankomateve të Alpha Bank Albania: 0
Komisione për blerje në POS ( Brenda vendit): 0%
Komisione për blerje në POS ( Jashtë vendit): 2% min 100 Lek
Komision për tërheqje cash në ATM të të tretëve: 2.5% min 300 Lek