KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 02.04.2020

CHF BLIHET 116.63 SHITET 124.63

EUR BLIHET 124.68 SHITET 130.68

GBP BLIHET 140.70 SHITET 148.70

USD BLIHET 113.65 SHITET 119.65

Karta Krediti

Alpha Bank Albania ofron karta krediti të brandit prestigjioz American Express dhe VISA..

Kartat American Express®
Kartat VISA