KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 14.02.2020

CHF BLIHET 111.71 SHITET 117.71

EUR BLIHET 120.25 SHITET 123.85

GBP BLIHET 143.54 SHITET 149.54

USD BLIHET 110.74 SHITET 114.34

Kartat American Express ®
Kemi krijuar një website të ri të dedikuar për kartat American Express.

Vizitojeni atë KËTU dhe mësoni më shumë.