KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 16.08.2019

CHF BLIHET 108.26 SHITET 114.26

EUR BLIHET 119.12 SHITET 122.72

GBP BLIHET 129.41 SHITET 135.41

USD BLIHET 107.23 SHITET 110.83

Oferta 10% rimbursim në Neptun me Kartat Alpha American ExpressOfertat e verës me Kartat Alpha American Express vazhdojnë...

Përdori ato në të gjithë dyqanet Neptun deri më 31 gusht dhe përfito 10% rimbursim.


 
Kjo ofertë përmban terma dhe kushte të cilat i gjen KËTU *Kartat American Express lëshohen ekskluzivisht nga Alpha Bank Albania në përputhje me licensën e lëshuar nga American Express®