KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 22.04.2021

CHF BLIHET 107.61 SHITET 115.61

EUR BLIHET 120.10 SHITET 126.10

GBP BLIHET 138.11 SHITET 146.11

USD BLIHET 99.27 SHITET 105.27

Alpha Fix Realizo

Të gjithë kemi endrrat tona në sirtar, të cilat përpiqemi cdo ditë t’i bëjmë realitet. Qofshin ato pushime të këndshme në plazh, mobilje të bukura për shtëpinë, apo pajisje të fjalës së fundit të elektronikës, tashmë ato realizohen më thjeshtë se kurrë nëpërmjet kredisë konsumatore “Alpha Fiks Realizo”, nga Alpha Bank Albania.


 • Kjo kredi ofrohet në monedhën Lek dhe Euro me normë interesi preferenciale fikse gjatë gjithë kohëzgjatjes së  kredisë, duke filluar nga 7%.

  Kreditim deri në 3,000 EURO ose 420,000 LEK pa garantues 

  • 50 Euro/ 7,000 Lek komision disbursimi
  • 2% komision sigurimi jete
  • 0 Lek komision disbursimi per transferim balance dhe 3,000 Lek komision disbursimi në rast aplikimi për kredi shtesë

  NORMAT E INTERESIT:

  Klientë pagamarrës:
  ALL/EUR: 7% - Afati i kredisë deri në 3 vjet
  ALL/EUR: 8% - Afati i kredisë deri në 5 vjet

  Klientë standard:
  ALL/EUR: 7.5% - Afati i kredisë deri në 3 vjet
  ALL/EUR: 8.5% - Afati i kredisë deri në 5 vjet


  Printo

 • Shembull kësti mujor për kredi në Lekë për klientë pagamarrës:

  Shuma e kërkuar 

  Norma e interesit

  Norma efektive e interesit 

  Kësti mujor i përafërt 

  150,000 ALL 
  1 VIT

  7%

  21.82%

   12,979 ALL

  300,000 ALL
  3 VITE

  7%

  10.30%

     9,263 ALL

  420,000 ALL
  5 VITE

  8%

  9.72%

     8,516 ALL  Shembull kësti mujor për kredi në Euro për klientë pagamarrës:

  Shuma e kërkuar 

  Norma e interesit

  Norma efektive e interesit 

  Kësti mujor i përafërt 

   1,000 EUR
   
  1 VIT

  7%

  23.47%

   86 EUR

   2,000 EUR
   
  3 VITE

  7%

  10.67 %

   61 EUR

   3,000 EUR
   5 VITE

  8%

  9.88%

   60 EUR


  Shembull kësti mujor për kredi në Lekë për klientë standard:

  Shuma e kërkuar 

  Norma e interesit

  Norma efektive e interesit 

  Kësti mujor i përafërt 

  150,000 ALL 
  1 VIT

  7.5%

   23.18%

   13,013 ALL

  300,000 ALL
  3 VITE

  7.5%

   10.96%

   9,331 ALL

  420,000 ALL
  5 VITE

  8.5%

    10.23%

   8,616 ALL


  Shembull kësti mujor për kredi në Euro për klientë standard:

  Shuma e kërkuar 

  Norma e interesit

  Norma efektive e interesit 

  Kësti mujor i përafërt 

   1,000 EUR
   
  1 VIT

  7.5%

   25.28%

   86 EUR

   2,000 EUR
   
  3 VITE

  7.5%

  11.40%

   62 EUR

   3,000 EUR
   5 VITE

  8.5%

  10.49%

   61 EUR
  Printo
 • • Kartë identiteti
  • Vërtetim të ardhurash

  • Vërtetim adrese nëpërmjet një fature të energjisë elektrike, telefonit, etj

  Printo