KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 22.04.2021

CHF BLIHET 107.61 SHITET 115.61

EUR BLIHET 120.10 SHITET 126.10

GBP BLIHET 138.11 SHITET 146.11

USD BLIHET 99.27 SHITET 105.27

Alpha Kredi për Makinë

KA ARDHUR KOHA TË BLINI NJË MAKINË!

Akoma pyesni veten se si të bëheni me një makinë?

Alpha Bank ju ofron rrugën më të lehtë drejt makinës tuaj të re.
Kredia për makinë e Alpha Bank ju jep mundësinë ta përfundoni shlyerjen pas 7 vitesh, me interesat më të ulëta në treg. Është e vërtetë, ndaj nxitoni të blini makinën e ëndrrave të tuaja. Me këstet favorshme mujore do të bindeni edhe vetë se ka ardhur koha që... të blini një makinë.
 • Shuma minimale e kredisë:
  3.000 Euro

  Financim:
  70% e vlerës së makinës

  Monedha:
  ALL, EUR

  Kohëzgjatja e kredisë:
  12 - 84 muaj


  Printo
 • Normat e interesit fiks:
  • ALL: 13%
  • EUR: 9%


  Normat e interesit të ndryshueshëm*:

  • ALL: 12M Bono Thesari + 5%
  • EUR: 12M Euribor + 7%

  *Norma bazë e interesit është e rishikueshme çdo 12 muaj, në datën e disbursimit
  Printo
 • Shuma e kërkuar 

  Norma e interesit

  Norma efektive e interesit 

  Kësti mujor i përafërt 

      3,000 EUR

  7%

   7.79%

       45 EUR

  800,000 ALL

  6.95%

   7.58%

  12,054 ALL

    10,000 EUR

  7%

   7.56%

       150 EUR


  Kësti mujor është përllogaritur për një periudhë shlyerjeje prej 7 vitesh dhe norma referencë 12M BTH = 1.95%, 12M Euribor= 0%.


  Printo