KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 22.04.2021

CHF BLIHET 107.61 SHITET 115.61

EUR BLIHET 120.10 SHITET 126.10

GBP BLIHET 138.11 SHITET 146.11

USD BLIHET 99.27 SHITET 105.27

Alpha Realizo

Kredia Konsumatore Alpha Realizo, është kredia e cila ju mundëson plotësimin e dëshirave dhe nevojave tuaja. Ajo është ideuar enkas për të gjithë ju që dëshironi të blini mobilje të reja ose pajisje elektroshtëpiake për shtëpinë tuaj apo për të mbuluar çdo nevojë tjetër të jetës tuaj të përditshme. • Aplikoni për një kredi konsumatore Alpha Realizo dhe përfitoni:


  • Këste mujore të përballueshme, duke filluar nga 6,181 Lek
  • Afat ripagimi deri në 7 vjet
  • Kreditim deri në: 
  • 500,000 LEK pa garantues 
  • 1,500,000 LEK pa kolateral për klientë standard
  • 2,000,000 LEK pa kolateral për klientë pagamarrës
  • 2% komision disbursimi, minimumi 4,000 Lek
  • 2% komision sigurimi jete
  • 0% komision disbursimi për transferim balance dhe 2% komision disbursimi në rast aplikimi për kredi shtesë

  Printo

 • • Klientë pagamarrës: 12M BTH + 6.9%
  • Klientë standard: 12M BTH + 7.4%


  Shembull kësti mujor për klientët pagamarrës:

  Shuma e kërkuar 

  Norma e interesit 

  Norma efektive e interesit 

  Kësti mujor i përafërt 

    300,000 ALL
   
  5 VJET

   8.68%

  10.61% 

   6,181ALL

    1,000,000 ALL
   
  7 VJET

   8.68%

  10.02%

   15,927 ALL

  2,000,000 ALL
   
   7 VJET

   8.68%

  10%

   31,854 ALL  Shembull kësti mujor për klientët standard:

  Shuma e kërkuar 

  Norma e interesit 

  Norma efektive e interesit 

  Kësti mujor i përafërt 

    300,000 ALL
   
  5 VJET

   9,18%

   11,21% 

   6,253 ALL

    700,000 ALL
   
  7 VJET

   9,18%

   10,57%

   11,326 ALL

  1,500,000 ALL
     
  7 VJET

   9,18%

   10,52%

   24,270 ALL


  Norma referencë për 12M BTH =1.78 %. 
  Norma bazë e interesit është e rishikueshme çdo 12 muaj, në datën e disbursimit  Printo
 • • Kartë identiteti
  • Vërtetim të ardhurash
  • Vërtetim adrese nëpërmjet një fature të energjisë elektrike, telefonit etj.

  Printo