KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 26.02.2021

CHF BLIHET 108.50 SHITET 116.50

EUR BLIHET 120.70 SHITET 126.70

GBP BLIHET 137.90 SHITET 145.90

USD BLIHET 98.75 SHITET 104.75

Kredia e Shpejtë Konsumatore

Kredia e shpejtë konsumatore plotëson shpejt dhe thjesht çdo dëshirë apo nevojë tënden.


Karakteristikat e Produktit
• Shuma e kredisë 200,000 Lek
• Kohëzgjatja 3 vite
• Pa garantor
• Aprovim brenda ditës (nëse dokumentacioni është i plotë )

Komisione
• 2.0% komision disbursimi
• 2.0% sigurim jete
• ZERO penalitet për shlyerje të parakohshme

Norma e interesit

• LEK: 12M BTH + 10.5% për klientë pagamarrës pranë Alpha Bank Albania
• LEK: 12M BTH + 11.0% për klientë pagamarrës në banka të tjera