KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 11.12.2018

CHF BLIHET 107.10 SHITET 113.10

EUR BLIHET 121.95 SHITET 125.55

GBP BLIHET 134.10 SHITET 140.10

USD BLIHET 106.90 SHITET 110.50

Oferta për Kreditë Konsumatore Alpha Realizo dhe Alpha Fiks Realizo


Elektroshtëpiake ose mobilje të reja? Pushime përrallore?
Mund t’i kesh të gjitha këto dhe akoma më shumë me ofertën më të re për kreditë konsumatore të pasiguruara Alpha Realizo dhe Alpha Fiks Realizo!
Dhe për më tepër mund ta ndash gëzimin me të gjithë sepse përfiton FALAS paketën Vodafone Z ose 10 GB Internet çdo muaj deri në 1 vit.


Është shumë e thjeshtë!

Ju aplikoni për një kredi konsumatore Alpha Fiks Realizo ose Alpha Realizo dhe kur kredia juaj të disbursohet ju përfitoni: 

Nëse jeni klient Vodafone me parapagesë: 

Deri në 1 vit paketën mujore Vodafone Z e cila përmban:
400 minuta kombëtare
5.5 GB internet
10 GB internet për rrjetet sociale dhe chat si viber, whatsapp etj
400 sms kombëtare

Nëse jeni klient Vodafone me kontratë: 

Deri në 1 vit 10 GB Internet në muaj

Dhe nëse ju nuk jeni klient Vodafone mund ta dhuroni paketën promocionale te një i afërm i juaji klient Vodafone. 

Termat dhe kushtet e ofertës:

Për disbursime deri në 300,000 ALL – 3 paketa 30 ditore Vodafone Z FALAS ose 10 GB Internet
        në muaj për 3 muaj rresht
Për disbursime më të mëdha se 300,000 ALL dhe deri në 600,000 ALL – 6 paketa 30 ditore Vodafone Z FALAS
        ose 10 GB Internet në muaj për 6 muaj rresht
Për disbursime më të mëdha se 600,000 ALL dhe deri ne 1,000,000 ALL – 12 paketa 30 ditore Vodafone Z FALAS
        ose 10 GB Internet në muaj për 12 muaj 


Oferta është e vlefshme për aplikime të kryera gjatë periudhës 01.11.2018-31.01.2019 

Mësoni më shumë KËTU rreth kredisë konsumatore Alpha  Realizo
Mësoni më shumë KËTU rreth kredisë konsumatore Alpha Fiks Realizo