KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 23.10.2020

CHF BLIHET 111.74 SHITET 119.74

EUR BLIHET 120.96 SHITET 126.96

GBP BLIHET 132.91 SHITET 140.91

USD BLIHET 101.69 SHITET 107.69

10% Shpërblim me Kartat VISA
Kemi një dhuratë për ty!

Për çdo shpenzim me kartat e kreditit VISA nga Alpha Bank Albania ti përfiton
10% shpërblim! Bli gjithçka që dëshiron, kudo që dëshiron, paguaj me kartat e
kreditit VISA dhe 10% e vlerës së shpenzuar do të kthehet në kartën tënde.

Oferta eshte e vlefshme nga data 20 tetor deri më 10 nëntor për blerje me kartat
e kreditit VISA në çdo tregtar brenda dhe jashtë Shqipërisë si dhe online.


Kjo ofertë përmban terma dhe kusht të cilat mund t'i gjeni KËTU