KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 20.02.2019

CHF BLIHET 106.59 SHITET 112.59

EUR BLIHET 122.62 SHITET 126.22

GBP BLIHET 139.95 SHITET 145.95

USD BLIHET 107.91 SHITET 111.51

Programi i Shpërblimit Alpha Bank Bonus
 • Programi i shpërblimit Alpha Bank Bonus, është krijuar për të shpërblyer të gjithë kartëmbajtësit American Express në çdo blerje, sado e vogël ose e madhe qoftë ajo. Të gjithë klientët ekzistues dhe të rinj mund të përfitojnë nga ky program shpërblimi i cili funksionon duke ju rimbursuar shumën e përfituar në llogarinë e lidhur me kartën tuaj.
  Printo
 • Pjesë e Programit të Shpërblimit Alpha Bonus janë partnerët si më poshtë:

  · Rrjeti i supermarketeve SPAR 

  · Rrjeti i dyqaneve Fashion Group ku përfshihen:

     o Carpisa

     o Cortefiel

     o Geox

     o Golden Point

     o Womens' Secret

     o Mango

     o Okaidi

     o Parfois

     o Prenatal

     o Springfield

  · JUMBO (Tregtar partner i ri)

  · Neptun

  · SMART Point

  · Spitali Hygeia Tiranë

  · Argjendari Gjikondi

  · Megatek

  · Nobis 

  · Dyqani i Luleve Belfiore

  · The Space Chic Gallery (Tregtar partner i ri)

  · My Optika (Tregtar partner i ri)

  · MAX Optika (Tregtar partner i ri)

  Printo