KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 20.08.2018

CHF BLIHET 107.25 SHITET 113.25

EUR BLIHET 123.58 SHITET 127.18

GBP BLIHET 136.93 SHITET 142.93

USD BLIHET 108.08 SHITET 111.68

Oferta ZERO komision disbursimiTë gjithë ne kemi nevoja dhe dëshira, të vogla ose të mëdha; një mobilim i ri, pushime me miqtë ose familjen tonë, një shtëpi vetëm e jona. 

Të gjitha mund të realizohen me ofertën e re për kredinë për shtëpi Alpha Plan, kreditë konsumatore Alpha Realizo dhe Alpha Fix Realizo me 0% komision disbursimi. 

Aplikoni nga data 23 prill, 2018 deri më 23 korrik, 2018 në të gjitha degët e Alpha Bank Albania! 

Mësoni më shumë KËTU