KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 01.12.2020

CHF BLIHET 110.26 SHITET 118.26

EUR BLIHET 120.81 SHITET 126.81

GBP BLIHET 134.12 SHITET 142.12

USD BLIHET 100.51 SHITET 106.51

Pyetjet më të shpeshta rreth COVID-19

Në kushtet e situatës së krijuar nga COVID-19, me të cilën po përballet Shqipëria dhe mbarë bota, prioriteti kryesor i Alpha Bank Albania mbetet shëndeti dhe mirëqënia e Punonjësve dhe Klientëve tanë.

Më poshtë kemi përzgjedhur pyetjet më të shpeshta të bëra nga klientët tanë. Nëse pyetja që ju keni nuk është e listuar ju lutem na kotaktoni në marketing.albania@alpha.gr ose në numrin e telefonit +355 42 278 500


14/04/2020
A mund të shtyj pagesën e kartës sime të kreditit gjatë kësaj periudhe?
Po, nëse jeni i prekur nga situata aktuale, ju mund të aplikoni për shtyrje të pagesave të detyrueshme mujore të kartës së kreditit deri në 31 Maj 2020. Aplikimin mund ta bëni duke u paraqitur në një nga degët tona ose duke plotësuar formën e aplikimit online. 
14/04/2020
Kam aplikuar për një kartë pranë Bankës suaj. A mund të ma dorëzoni kartën në adresën time të banimit?
Dorëzimi i kartës për të cilën keni aplikuar mund të bëhet vetëm në degët e Alpha Bank Albania
13/04/2020
Kush janë oraret e pritjes me klientin?
Duke filluar nga data 14 prill orari i pritjes me klientin për të gjitha degët e saj është 08:30-15:30(në varësi të zhvillimeve ato mund të ndryshojnë). Ju lutemi të na ndiqni në kanalet tona të komunikimit në Facebook dhe Instagram dhe në faqen tonë zyrtare www.alphabank.al
19/03/2020
Ku mund të drejtohem për të shtyrë këstin e kredisë sime?
Ju lutemi të ndiqni udhëzimet në linkun e publikuar KËTU
14/04/2020
Mund të bëj pagesë kartë krediti dhe kredie pa qënë e nevojshme të paraqitem në degë?
Po. Ju mund ti bëni pagesat nëpërmjet aplikacionit Alpha e-Banking. 

Pyetjet më të shpeshta rreth COVID-19

Në kushtet e situatës së krijuar nga COVID-19, me të cilën po përballet Shqipëria dhe mbarë bota, prioriteti kryesor i Alpha Bank Albania mbetet shëndeti dhe mirëqënia e Punonjësve dhe Klientëve tanë.


Më poshtë kemi përzgjedhur pyetjet më të shpeshta të bëra nga klientët tanë. Nëse pyetja që ju keni nuk është e listuar ju lutem na kotaktoni në marketing.albania@alpha.gr ose në numrin e telefonit +355 42 278 500

1. Kush janë oraret e pritjes me klientin?
Duke filluar nga data 14 prill orari i pritjes me klientin për të gjitha degët e saj është 08:30-15:30(në varësi të zhvillimeve ato mund të ndryshojnë). Ju lutemi të na ndiqni në kanalet tona të komunikimit në Facebook dhe Instagram dhe në faqen tonë zyrtare www.alphabank.al


2. Ku  mund të drejtohem për të shtyrë këstin e kredisë sime?
Ju lutemi të ndiqni udhëzimet në linkun e publikuar KËTU

3. Dëshiroj të kryej veprime nga llogaria ime por nuk kam Alpha e-Banking. Mund të aplikoj online?

Po. Ju mund të aplikoni online por do të duhet të keni të paktën një numë telefoni ose e-mail të regjistruar në sistemin tonë. Ju lutemi të ndiqni udhëzimet në linkun e publikuar KËTU

Për çdo informacion shtesë në lidhje me e-banking ju lutem na kontaktoni në numrin 
042 278 736.

4. Mund të bëj pagesë kartë krediti dhe kredie pa qënë e nevojshme të paraqitem në degë?
Po. Ju mund ti bëni pagesat nëpërmjet aplikacionit Alpha e-Banking. 
Pyetjet më të shpeshta rreth COVID-19

Në kushtet e situatës së krijuar nga COVID-19, me të cilën po përballet Shqipëria dhe mbarë bota, prioriteti kryesor i Alpha Bank Albania mbetet shëndeti dhe mirëqënia e Punonjësve dhe Klientëve tanë.


Më poshtë kemi përzgjedhur pyetjet më të shpeshta të bëra nga klientët tanë. Nëse pyetja që ju keni nuk është e listuar ju lutem na kotaktoni në marketing.albania@alpha.gr ose në numrin e telefonit +355 42 278 500

1. Kush janë oraret e pritjes me klientin?
Duke filluar nga data 14 prill orari i pritjes me klientin për të gjitha degët e saj është 08:30-15:30(në varësi të zhvillimeve ato mund të ndryshojnë). Ju lutemi të na ndiqni në kanalet tona të komunikimit në Facebook dhe Instagram dhe në faqen tonë zyrtare www.alphabank.al


2. Ku  mund të drejtohem për të shtyrë këstin e kredisë sime?
Ju lutemi të ndiqni udhëzimet në linkun e publikuar KËTU

3. Dëshiroj të kryej veprime nga llogaria ime por nuk kam Alpha e-Banking. Mund të aplikoj online?

Po. Ju mund të aplikoni online por do të duhet të keni të paktën një numë telefoni ose e-mail të regjistruar në sistemin tonë. Ju lutemi të ndiqni udhëzimet në linkun e publikuar KËTU

Për çdo informacion shtesë në lidhje me e-banking ju lutem na kontaktoni në numrin 
042 278 736.

4. Mund të bëj pagesë kartë krediti dhe kredie pa qënë e nevojshme të paraqitem në degë?
Po. Ju mund ti bëni pagesat nëpërmjet aplikacionit Alpha e-Banking. 
20/03/2020
Mund të kërkoj informacion pas orarit zyrtar të Bankës?
Po. 
Ju mund të kontaktoni Digital Help Desk në lidhje me Alpha e-Banking në numrin 
+355 697028700 në orarin 12:00-20:00.
Ju mund të na shkruani për çdo informacion tjetër në Facebook Messenger dhe Instadirect dhe stafi ynë do t'ju asistojë duke ju dhënë informacionin e duhur.