KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 28.01.2020

CHF BLIHET 111.50 SHITET 117.50

EUR BLIHET 120.55 SHITET 124.15

GBP BLIHET 141.40 SHITET 147.40

USD BLIHET 109.25 SHITET 112.85

Korporata

Biznesi Bankar me Shumicë i Alpha Bank Albania përfshin një gamë të gjerë shërbimesh financiare të cilat ofrohen nga Alpha Bank Albania për kompani të mesme e të mëdha vendase dhe ndërkombëtare.  Ne ju mbështesim Ju dhe biznesin tuaj me zgjidhje financiare të personalizuara që ju të ecni përpara...

Ju lutemi vizitoni nënfaqet në vazhdim për t'u njohur më me detaje me produktet dhe shërbimet financiare që ne ju ofrojmë.

Për të lënë një takim me stafin tonë të specializuar ju lutemi na telefononi në numrin 042 278 639 dhe ne do t'ju përgjigjemi me seriozitet dhe profesionalizëm për çdo nevojë që biznesi juaj ka.

.