KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 20.04.2018

CHF BLIHET 104.96 SHITET 110.96

EUR BLIHET 127.49 SHITET 131.09

GBP BLIHET 144.76 SHITET 150.76

USD BLIHET 103.32 SHITET 106.92

Të rejat e fundit
Loading the player ...

Eja në Alpha Bank dhe merre shtëpinë tënde ashtu siç ti e dëshiron!
Loading the player ...

Ti e di ç’do të thotë të sfidosh veten. Të sfidosh kohën. Të mos përkulesh kurrë para vështirësive. Të dish kur të tejkalosh limitet e tua. Të përgatitesh për të papriturat. Dhe kur të ndiesh fuqitë e tua të shterojnë, të kërkosh brenda vetes dhe t’i gjesh sërish ato për të vazhduar rrugën e nisur…

Loading the player ...

Jepini vetes një BONUS!
Përfitoni deri në 5% rimbursim duke përdorur kartat tuaja American Express. 

carousel image
Në kuadër të Javës botërore të parasë më 29 mars 2017, gjimnazistë të shkollës së mesme “Besnik Sykja” në Tiranë, zhvilluan një vizitë pranë degës kryesore të Alpha Bank Albania. 
carousel image


Nën moton '' Së Bashku pë Lurën'' 100 punonjës të Alpha Bank Albania mbollën 3,100 pisha të zeza në Liqenin e Bruçit në Lurë.

carousel image


Nën moton '' Së bashku për një mjedis më të pastër'' 110 punonjës të Alpha Bank Albania pastruan Kepin e Rodonit nga papastërtitë e shumta