KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 17.01.2020

CHF BLIHET 110.71 SHITET 116.71

EUR BLIHET 120.34 SHITET 123.94

GBP BLIHET 140.31 SHITET 146.31

USD BLIHET 108.03 SHITET 111.63

Fushata Promocionale
image
Fushata për kreditë për shtëpi

Në muajin maj 2017 u hodh në treg fushata e re për kreditë për shtëpi nga Alpha Bank.

Ju mund të shikoni KËTU reklamën televizive. 

image
Oferta për administratën publike

Në muajin tetor 2016, u hodh në treg oferta për administratën publike.

Ju mund të shikoni KËTU reklamën televizive

image
Fushata për bizneset

Në muajin shtator 2016 u hodh në treg fushata për bizneset.

Ju mund të shikoni KËTU reklamën televizive

image
Oferta pë kreditë për shtëpi dhe kredinë konsumatore të siguruar

Në muajin qershor 2016 u hodh në treg oferta për kreditë për shtëpi dhe kredinë konsumatore të siguruar me hipotekë.

Ju mund të shikoni KËTU reklamën televizive.

image
Programi i Shpërblimit Alpha Bank Bonus

Në muajin dhjetor 2015, u hodh në treg Programi i Shpërblimit Alpha Bank Bonus. 

Ju mund të shikoni KËTU reklamën televizive

Ju mund të shikoni KËTU tutorialin me më shumë informacion rreth përfitimeve të programit.