KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 22.06.2018

CHF BLIHET 106.30 SHITET 112.30

EUR BLIHET 124.29 SHITET 127.89

GBP BLIHET 140.87 SHITET 146.87

USD BLIHET 106.31 SHITET 109.91

10% Zbritje për çdo blerje me kartën tuaj American Express
9/3/2016

Përfitoni më shumë Bonus deri më 9 Maj falë programit të shpërblimit Alpha Bank Bonus me kartat American Express® i cili jua bën blerjet tuaja më të leverdisshme duke rritur përqindjen e rimbursimit për blerje pranë tregtarëve prestigjiozë si Carpisa, Carrefour, Geox, Golden Lady, Golden Point, Gulf, Spitali Hygeia, Mango, Neptun, Okaidi, Parfois, Prenatal dhe Springfield. Tanimë përfitoni 10% rimbursim në çdo blerje tuajën…

 

Është mirë kur përfiton më shumë!
Lexoni këtu më shumë rreth programit të shpërblimit Bonus

Kushte të përgjithshme:

• Programi i Shpërblimit Alpha Bank Bonus shpërblen të gjithë kartëmbajtësit e kartave të debitit dhe të kreditit American Express® të lëshuara nga Alpha Bank Albania.
• Programi është i vlefshëm dhe shpërblen të gjithë kartëmbajtësit ekzistues të kartave American Express® si edhe çdo klient të ri i cili do të zotërojë një kartë debiti apo krediti American Express®.
• Përfitimet në Programin e Shpërblimit Alpha Bank Bonus do të jenë në trajtën e rimbursimit në përqindje për pagesat e kryera me kartat American Express® pranë tregtarëve të përzgjedhur.

Llojet e kartave të përfshira në Program:

• American Express Green (Kartë Krediti)
• American Express Gold (Kartë Krediti)
• Enter American Express (Kartë Debiti)

Oferta për zbritje 10% pranë tregtarëve tanë partnerë do të jetë e vlefshme deri më 9 Maj 2016. Pas kësaj date do të jenë të vlefshme përqindjet e rimbursimit si më poshtë:


 

Tregtari Partner

Rimbursimi neto në % për veprimet me karta debiti Enter American Express

Rimbursimi neto në % për veprimet me karta krediti American Express

Carrefour

4%

5%

Carpisa

4%

5%

Geox

4%

5%

Neptun

5%

5%

Golden Lady

4%

5%

Golden Point

4%

5%

Gulf

3%

4%

Spitali Hygeia

4%

5%

Mango

4%

5%

Neptun

5%

5%

Okaidi

4%

5%

Parfois

4%

5%

Prenatal

4%

5%

Springfield

4%

5%

Kthehuni