KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 18.09.2020

CHF BLIHET 111.23 SHITET 119.23

EUR BLIHET 121.03 SHITET 127.03

GBP BLIHET 131.91 SHITET 139.91

USD BLIHET 101.66 SHITET 107.66

Alpha Bank zgjeron rrjetin e terminaleve POS
28/6/2017

Alpha Bank Albania është një nga bankat më aktive në tregun Shqiptar për sa i përket produktit të kartave të kreditit dhe debitit. 

Në vitin 2015 Bank hodhi në treg programin e parë dhe të vetëm të shpërblimit Alpha Bonus ku të gjithë kartëmbajtësit e American Express përfitojnë deri në 5% rimbursim në kartën e tyre, në një listë të përzgjedhur tregtarësh në Shqipëri.

Tanimë Alpha Bank sjell një tjetër risi, pagesën me karta American Express dhe VISA në të njëjtin terminal POS, duke shtuar kështu në mënyrë të konsiderueshmë rrjetin e terminaleve POS, ku klientët mund të përdorin kartat e tyre American Express dhe VISA në çdo blerje që ata kryejnë. 

Terminalet e reja POS janë të pajisura me elementet më të reja të sigurisë dhe gjithashtu mundësojnë kryerjen e veprimeve në një kohë më të shkurtër. 


Kthehuni