KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 23.10.2020

Gjithçka nën kontroll me ofertën e llogarisë rrjedhëse Alpha START
12/10/2020
Në datë 12 tetor Alpha Bank Albania hodhi në treg ofertën më të re për klientët e saj ekzistues dhe të rinj për llogarinë rrjedhëse Alpha Start. Kështu çdo klient që do hap një llogari Alpha Start deri më 31 dhjetor do të përfitojë nga shërbimet dhe produktet e lidhura me të, të cilat thjeshtëzojnë dhe lehtësojnë përditshmërinë e tij.
  • Alpha e-Banking ofrohet Falas përgjithmonë dhe i mundëson klientit kontroll mbi llogaritë, kartat dhe kreditë e tij, me siguri maksimale. Nëpërmjet Alpha e-Banking klienti mund të kryejë transferta në lekë dhe në monedhë të huaj brenda dhe jashtë Shqipërise ku transfertat në lek janë me komision zero ndërkohë që transfertat në monedhë të huaj kryhen me 50% zbritje krahasuar me transfertat në degë.
  • Karta e debitit Mastercard gjithashtu ofrohet Falas përgjithmonë dhe klientët përfitojnë nga përdorimi në një rrjet të gjerë tregtarësh dhe bankomatesh brenda dhe jashtë Shqipërisë si dhe blerje të sigurta online.
  • Shërbimi Alpha SMS ofrohet Falas për 3 muaj është një tjetër përfitim që i mundëson klientit të jetë gjithmonë i informuar për çdo veprim që kryhet në llogarinë ose kartën e tij.
  • Pagesa automatike e faturave utilitare direkt nga llogaria mundëson pagesën në kohë të faturave mujore si OSHEE, UKT, Vodafone, ALBtelekom dhe ONE. Kështu klienti nuk do të duhet të pres në radhë dhe kursen kohë. ky shërbim gjithashtu do të ofrohet Falas për 3 muaj.
Mëso më shumë rreth ofertës KËTU
Klientët mund të aplikojnë në çdo degë të Alpha Bank Albania ose online KËTU