KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 17.01.2019

CHF BLIHET 106.60 SHITET 112.60

EUR BLIHET 122.08 SHITET 125.68

GBP BLIHET 136.98 SHITET 142.98

USD BLIHET 106.92 SHITET 110.52

Informacion - ATM, Web banking dhe Mobile banking
28/12/2018

Njoftim

 

 

Të nderuar klientë,

 

Për shkak të punimeve të mirëmbajtjen teknike të sistemit, rrjeti i ATM-ve, POS, Web Banking dhe Mobile Banking nuk do të jenë të disponueshme përgjatë intervalit kohor: 31 dhjetor 2018 (ora 18:00) deri më 01 janar 2019 (ora 10:00).

 

Faleminderit për mirëkuptimin!

Kthehuni