KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 26.02.2021

CHF BLIHET 108.50 SHITET 116.50

EUR BLIHET 120.70 SHITET 126.70

GBP BLIHET 137.90 SHITET 145.90

USD BLIHET 98.75 SHITET 104.75

Mbështetja ndaj klientit ka qenë dhe ende është prioriteti ynë më i madh.
2/2/2021
News Cover Photo
Në intervistën e dhënë për revistën ‘’Bankieri’’ Z. Georgios Papanastasiou, Drejtor i Përgjithshëm i Alpha Bank Albania foli rreth ndikimit që pandemia pati në sistemin bankar, si Alpha Bank Albania e përballoi këtë sfidë dhe planet e zhvillimit për të ardhmen.

Lexoni intervistën e plotë KËTU
Kthehuni