KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 15.01.2021

CHF BLIHET 110.59 SHITET 118.59

EUR BLIHET 120.32 SHITET 126.32

GBP BLIHET 134.81 SHITET 142.81

USD BLIHET 98.70 SHITET 104.70

Pavarësisht sfidave, gjatë vitit 2020 arritëm rezultate të mira dhe vazhduam kreditimin e ekonomisë.
11/1/2021
News Cover Photo
Georgios Papanastasiou, Drejtor i Përgjithshëm i Alpha Bank Albania, thotë për revistën “Monitor'' se banka arriti rezultate të mira financiare dhe vijoi kreditimin në vitin 2020. Ai shprehet optimist se volumi i aktivitetit të bankave do të rritet edhe për vitin 2021. Z. Papanastasiou parashikon që bankat do të thellojnë përpjekjet për të bërë ristrukturimin e kanaleve të shpërndarjes së produkteve dhe shërbimeve bankare, duke i dhënë rëndësi dixhitalizimit.

Lexoni intervistën e plotë KËTU

Kthehuni