KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 19.01.2018

CHF BLIHET 111.20 SHITET 117.20

EUR BLIHET 132.05 SHITET 135.65

GBP BLIHET 148.85 SHITET 154.85

USD BLIHET 107.25 SHITET 110.85

Njoftim - E-banking dhe ATM
29/12/2017

Të nderuar klientë,

Ju informojmë se gjatë mbylljes së ditës së fundit të vitit (29 dhjetor 2017), kanalet alternative të e-banking dhe ATM-të nuk do të jenë të gatshme për klientët.  

Këto shërbime do të aktivizohen menjëherë pas përfundimit të procesit të mbylljes së vitit, i cili parashikohet të përfundojë datë 30 dhjetor 2017, ora 17:30. 

Faleminderit për mirëkuptimin!

 

Kthehuni