KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 25.09.2020

CHF BLIHET 110.51 SHITET 118.51

EUR BLIHET 120.77 SHITET 126.77

GBP BLIHET 131.26 SHITET 139.26

USD BLIHET 103.22 SHITET 109.22

Përditësime në platformën Alpha e-Banking
15/9/2020
Alpha Bank Albania ju informon se më datë 23/09/2020 do të kryejë disa përditësime në platformën Alpha e-Banking dhe platforma nuk do të mund të aksesohet në orarin 19:30-20:30.

Faleminderit për mirëkuptimin!Kthehuni