KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 04.12.2020

CHF BLIHET 110.37 SHITET 118.37

EUR BLIHET 120.84 SHITET 126.84

GBP BLIHET 133.00 SHITET 141.00

USD BLIHET 98.89 SHITET 104.89

Njoftim i rëndësishëm
2/11/2020
News Cover Photo
Të nderuar Klientë,

Dëshirojmë t'ju njoftojmë se Banka ka marrë vendimin, për mbylljen e llogarive rrjedhëse dhe të kursimit në status ‘’inaktiv’’ prej më shumë se 5 vitesh dhe balancë zero si për klientët individ ashtu dhe ata jo-individ.

Vendimi hynë në fuqi duke filluar nga data 20 Nëntor 2020.

Në rast se dëshironi të aktivizoni llogaritë tuaja, ju lutemi të paraqiteni në një nga degët e Alpha Bank Albania ose të aplikoni online KËTU.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin!


Me respekt,
Alpha Bank Albania
Kthehuni