KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 03.06.2020

CHF BLIHET 111.00 SHITET 119.00

EUR BLIHET 121.15 SHITET 127.15

GBP BLIHET 135.20 SHITET 143.20

USD BLIHET 107.60 SHITET 113.60

Njoftim për klientët për shtyrjen e afatit të pagimit të kësteve të kredisë
19/3/2020

Të nderuar klientë,

Në vijim të urdhërit të përbashkët të firmosur nga Guvernatori i Bankës së Shqipërisë dhe Kryeministri i Republikës së Shqipërisë për shtyrjen e afatit të pagimit të kësteve të kredisë për biznese dhe individë, të cilët do të hasin vështirësi në këtë periudhë si pasojë e COVID-19, dëshirojmë t’ju informojmë se Alpha Bank Albania është e angazhuar të ndërmarrë masa lehtësuese për të gjithë ata klientë biznesi dhe individë të cilët janë të prekur nga situata aktuale.

Kush përfshihet:
Të gjithë ata klientë biznesi dhe individë të cilët do të kenë pamundësi pagimi si pasojë e COVID-19

Periudha:
Periudha e përfshirë është 13.03.2020 - 31.05.2020

Masa lehtësuese:
Shtyrja e afatit të pagesës së këstit të kredisë pa penalitete

Si të na kontaktoni:

Nëpërmjet degës ku ju jeni klient

Klientët Individ:
  -Tel: +355 42 278 578 / +355 42 278 682
 Ju lutemi shkarkoni formularin e kërkesës KËTU, plotësojeni dhe dërgojeni te
 nplretail.albania@alpha.gr
   
Klientët e Biznesit:
  -Tel: +355 42 278 641 / +355 42 278 633
 Ju lutemi shkarkoni formularin e kërkesës KËTU, plotësojeni dhe dërgojeni te
 wholesale.albania@alpha.gr dhe NonPerformingLoans.Albania@alpha.gr

Ju do të duhet të shprehni qartë arsyen e pamundësisë të pagimit të kredisë.

Vendimmarrja:
Banka do të analizojë me prioritet të lartë të gjitha kërkesat dhe pas analizës së bërë nga stafi ynë do t’ju komunikojë vendimin e marrë.

E rëndësishme:
Vendimi i mësipërm nuk është i vlefshëm për klientët të cilët nuk preken financiarisht nga COVID-19.

Faleminderit për mirëkuptimin!

Kthehuni