KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 24.05.2019

CHF BLIHET 106.00 SHITET 112.00

EUR BLIHET 120.52 SHITET 124.12

GBP BLIHET 135.64 SHITET 141.64

USD BLIHET 107.53 SHITET 111.13

Oferta me Kartat American Express dhe Megatek
10/9/2018

Alpha Bank Albania hedh sërish në treg një ofertë të shkëlqyer për të gjithë kartëmbajtësit American Express, të cilët e përdorin kartën pranë hipermarketit Megatek.

Të gjithë ata që do të përdorin kartën prestigjioze në Pos-et e Alpha Bank në Megatek mbi shumën 10.000 lekë do të përfitojnë një kupon prej 2,500 lekësh të cilin mund ta përdorin në blerjen radhës pranë Megatek. 

Oferta është e vlefshme nga data 10 shtator 2018 deri më 30 shtator 2018.
Kjo ofertë përmban terma dhe kushte të cilat mund t'i gjeni KËTU Kthehuni