KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 25.09.2020

CHF BLIHET 110.51 SHITET 118.51

EUR BLIHET 120.77 SHITET 126.77

GBP BLIHET 131.26 SHITET 139.26

USD BLIHET 103.22 SHITET 109.22

Programi Kombëtar i Praktikave të Punës
20/2/2020
News Cover Photo
Hapet thirrja e pestë e Programit Kombëtar të Praktikave të Punës nga Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë në bashkëpunim me Administratën Shtetërore dhe Institucione të tjera Publike dhe Jopublike ku numri i pozicioneve të praktikës është 2,500. Pas përfundimit të praktikave do të ofrohet punësim për mbi 200 studentë. 

Alpha Bank Albania është pjesë e institucioneve që ofrojnë mundësi praktike për të gjithë ata studentë që dëshirojnë të fitojnë njohuri reale krahë një stafi profesionist. 

Programi ynë i praktikës është edhe një mundësi e mirë për ata studentë të cilët janë të gatshëm të punojnë në një ambient konkurues duke e finalizuar praktikën e tyre me punësim pranë Alpha Bank Albania.

Mësoni më shumë KËTU

 

 


Kthehuni