KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 07.07.2020

CHF BLIHET 112.44 SHITET 120.44

EUR BLIHET 121.07 SHITET 127.07

GBP BLIHET 133.19 SHITET 141.19

USD BLIHET 107.02 SHITET 113.02

Shorteu ''Bli dhe fito'' me Kartat Alpha American Express
24/6/2019
Në datë 26/06/2019 ora 11:00 Alpha Bank Albania do të transmetojë live në faqet e saj në rrjetet sociale në Facebook dhe Instagram hedhjen e shorteut ''Bli dhe fito'' ku 13 fitues do të fitojnë:
- 5 Apple Iphone X
- 5 Apple Ipad
- 2 pushime në Greqi
- 1 makinë Volkswagen up  Kthehuni