Alt Text

NJOFTIME

 • Përfundon me sukses blerja e veprimtarisë bankare me pakicë të Citibank Greqi nga Grupi Alpha Bank

  Tet 17, 2014

  Në datën 30 Shtator 2014, përfundoi me sukses blerja e veprimtarisë bankare me pakicë të Citibank Greqi nga Grupi Alpha Bank. Operacionet bankare të blera përfshijnë njësinë e Citi-t për drejtimin e pasurisë aktive të klientëve nën drejtim prej 2 miliardë Euro, (përfshirë 900 milion euro depozita) dhe huatë neto prej 400 milion Euro kryesisht kredi në karta kredie.

 • Dhurimi i gjakut

 • Alpha Bank Albania- Së bashku bota është më e bukur

  Kor 08, 2014
  Gjatë viteve te fundit Alpha Bank Albania ka luajtur një rol të rëndësishëm duke dhënë mbështetjen e saj në projekte me impakt të madh në shoqëri, mjedis, shëndetësi, edukim, kulturë, sport etj.
 • Alpha Bank mbështet konferencën në kuadër të Ditës Botërore të Sindromës Down

  Mar 21, 2014
  Alpha Bank Albania është një nga sponsorët e konferencës “Shëndeti dhe mirëqënia - Kujdes dhe barazi për të gjithë”, e cila u organizua në Ditën Botërore të Sindromës Down në 21 Mars, nga Qëndra Jonathan.
 • Fushata Alpha Realizo

  Shk 05, 2014
  Alpha Bank Albania SHA lajmëroi hedhjen në treg të produktit të saj më të ri Alpha Realizo, e cila është një kredi konsumatore e pasiguruar që i mundëson klientëve ekzistues dhe të rinj të Bankës realizimin e dëshirave dhe nevojave të tyre. Kjo kredi ofron këste mujore të përballueshme, afat ripagimi deri në 7 vjet dhe shumë maksimale deri ne 7 mijë euro ekuivalent në lek, ndërkohë që proçedurat e aplikimit janë mjaft të thjeshta.
Te dhena 1 - 5 Nga 32


Printo faqen Dergo faqen Krye