Alt Text

Kartat VISA

Me kartën e kreditit Alpha Bank VISA, ju mund të blini në dyqane e supermarket, të blini online një pafundësi mallrash e shërbimesh, të paguani në restorante ku ju shkoni me familjen dhe miqtë tuaj, të rezervoni hotele, bileta avioni dhe çdo gjë tjetër që ju nevojitet brenda apo jashtë vendit.

Me kartën Alpha Bank Enter Visa, ju mbani në duart tuaja ‘’pasaportën’’ që ju ofron akses të menjëhershëm në llogarinë tuaj bankare në çdo moment kudo që ndodheni
.
Printo faqen Dergo faqen Krye

PRODUKTI I MUAJIT

readMore