KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 30.03.2020

CHF BLIHET 119.78 SHITET 127.78

EUR BLIHET 128.06 SHITET 134.06

GBP BLIHET 142.17 SHITET 150.17

USD BLIHET 115.30 SHITET 121.30

Shitje e pasurive të paluajtshme


Ju lutemi shfletoni kategoritë e mëposhtme për t'u njohur me pronat që ne kemi në shitje.

Lista e mëposhtme do të rifreskohet në ditët në vijim 

26/09/2019
APARTAMENTE
   


Sipërfaqe: 125.14 m² 
Vlera: 55,000 Euro
Vendndodhje: Qesarak, Dajt, Tiranë
Kontakt: Dega ''Blloku i Ambasadave'', Rruga e Kavajës, Qendra G-Kam
Tel: +355 42 236 861/+ 355 42 278 591
E-mail: bllokuiambasadave.albania@alpha.gr / GeneralServices.Albania@alpha.gr 


26/09/2019
NJËSI TREGTARE
   

Sipërfaqe: 18 m² e brendshme dhe sipërfaqe toke 3.6 m²
Vlera: 30,000 Euro
Vendndodhje: Rruga Naim Frashëri, Tiranë
Kontakt: Dega ''Blloku i Ambasadave'' ,Rruga e Kavajës , Qendra G-Kam, Tiranë
Tel: +355 42 236 861 / +355 42 278 591
E-mail: bllokuiambasadave.albania@alpha.gr / GeneralServices.Albania@alpha.gr 


    


Sipërfaqe: 70 m²
Vlera: 120,000 Euro
Vendndodhje: Rruga Andon Zako Çajupi, Tiranë
Kontakt: Dega ''Blloku i Ambasadave'' ,Rruga e Kavajës , Qendra G-Kam, Tiranë
Tel: +355 42 236 861 / +355 42 278 591
E-mail: bllokuiambasadave.albania@alpha.gr / GeneralServices.Albania@alpha.gr 

26/09/2019
TOKA
  

Sipërfaqe: 3,325 m²
Vlera: 80,000 Euro
Vendndodhje: Fushë Prezë, Tiranë
Kontakt: Dega ''Blloku i Ambasadave'' ,Rruga e Kavajës , Qendra G-Kam, Tiranë
Tel: +355 42 236 861 / +355 42 278 591
E-mail: bllokuiambasadave.albania@alpha.gr / GeneralServices.Albania@alpha.gr 

  

Sipërfaqe: 10,985 m²
Vlera: 1,745,000 Euro
Vendndodhje: Rruga Vangjel Noti, Tiranë, Tiranë
Kontakt: Dega ''Blloku i Ambasadave'' ,Rruga e Kavajës , Qendra G-Kam, Tiranë
Tel: +355 42 236 861 / +355 42 278 591
E-mail: bllokuiambasadave.albania@alpha.gr / GeneralServices.Albania@alpha.gr